DINOSAURIA PARK BY DISCOVER PARKS

Στις εγκαταστάσεις του πάρκου φιλοξενούνται πάνω από 50 διαφορετικά είδη δεινοσαύρων, αγάλματα αλλά και ρομποτικά εκθέματα, σε μια διαδρομή που ταξιδεύει τον επισκέπτη από το παρόν στην προϊστορία και τον επιβλητικό κόσμο των δεινοσαύρων. Κατά τη διάρκεια της βόλτας του μέσα στο πάρκο ο επισκέπτης θα περάσει από το μουσείο των απολιθωμάτων, τη μηχανή του χρόνου, το νοσοκομείο δεινοσαύρων και τους ειδικούς χώρους ανασκαφών. Επιπλέον ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ταινίες επαυξημένης πραγματικότητας στο ειδικά διαμορφωμένο 5D Cinema αλλά και στους προσομοιωτές με τις VR μάσκες. Ακόμα στο χώρο υπάρχει μεγάλος, εξωτερικός πιστοποιημένος (TUV) παιδότοπος για περισσότερη ώρα ξεγνοιασιάς αλλά και ένα καλά οργανωμένο σνακ / μπαρ – εστιατόριο. Τέλος οι μικροί επισκέπτες του πάρκου μπορούν να αγοράσουν κάθε λογής εκπαιδευτικού παιχνιδιού που θα βρουν στο μαγαζάκι πριν την έξοδο. Για όσους δεν προλάβουν υπάρχει και το e-shop !!! Ο κάθε επισκέπτης λοιπόν έχει τη δυνατότητα να περάσει μια διαδραστική και διασκεδαστική ημέρα για αυτόν αλλά και όλη την οικογένεια του !!!

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ BY DISCOVER PARKS

Για πρώτη φορά στην Κρήτη, Οι 12 άθλοι του Ηρακλή ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας! Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με υπερμεγέθη αγάλματα και εντυπωσιακά εφέ σε περιμένει να τον ανακαλύψεις. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε στην εποχή του μύθου και να ακολουθήσετε τον ήρωα Ηρακλή σε όλα του τα κατορθώματα. Οι αφηγητές μας σας συντροφεύουν σε αυτό το ταξίδι, στο οποίο θα συναντήσετε μυθικά πλάσματα, θα μιλήσετε με αρχαίους θεούς, θα παλέψετε και θα παίξετε με τέρατα, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε εμπόδια και να γελάσετε δυνατά! Ανακαλύψτε και εσείς τον ήρωα που κρύβετε μέσα σας!!!

ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ PLANET CRETE BY DISCOVER PARKS

Το Πλανητάριο του Ηρακλείου ανοίγει ένα παράθυρο στον μαγευτικό κόσμο των άστρων. Η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα θόλου, προσφέρει εικονικά ταξίδια στο εγγύς και το μακρινό διάστημα. Από το Ηλιακό Σύστημα στο οποίο ανήκει ο πλανήτης Γη μέχρι τις πιο απομακρυσμένες περιοχές άλλων Γαλαξιών, από τα υπέρλαμπρα αστέρια μέχρι τη σκοτεινή ύλη, το σύμπαν κρύβει ατελείωτα μυστήρια. Εδώ, η επιστημονική φαντασία συναντά την επιστημονική πραγματικότητα. Διεθνώς αναγνωρισμένες παραγωγές και εκπαιδευτικά show, εξάπτουν τη φαντασία, διδάσκουν και ψυχαγωγούν, χρησιμοποιώντας οπτικά εφέ και μουσική, ικανά να συναρπάσουν τον οποιοδήποτε. Επιπλέον ειδικές θέσεις στο χώρο του πλανηταρίου, προσφέρουν ολιγόλεπτες πτήσεις στο διάστημα, μέσα από ένα σύστημα εικονικής πραγματικότητας. Το Πλανητάριο του Ηρακλείου «Planet Crete» είναι ένα διαστημόπλοιο για μικρούς και μεγάλους ταξιδιώτες των άστρων. Είτε επιθυμείτε να μάθετε για τους όμορφους αστερισμούς είτε για τις βίαιες συγκρούσεις των γιγάντιων γαλαξιών, η επίσκεψη στο Πλανητάριο Ηρακλείου θα σας μείνει αξέχαστη. Δέστε τις ζώνες σας. Το ταξίδι στα αστέρια ξεκινά!

WATERCITY WATERPARK

Στο Watercity Waterpark η απόλαυση του υδάτινου στοιχείου μεγιστοποιείται στο έπακρο! Αφεθείτε στη μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και ξαναβρείτε την παιδικότητά σας! Παίξτε άφοβα, νιώστε τη δροσιά- και βιώστε ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Παλιά Αμερικάνικη Βάση, Γούρνες Ηράκλειο ΤΚ 71500

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

SOCIAL MEDIA

DISCOVER LOGO black
TC_2023_L_KNOCKOUT (2) οκ
Travel logo white
2022