ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ
ΓΙΑ ΕΝΑ... ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Το Dinosauria Park λειτουργεί καθημερινά 10:00 – 18:00. Η τελευταία είσοδος για το απλό εισιτήριο είναι το αργότερο στις 17:00, ενώ για οποιοδήποτε συνδυαστικό εισιτήριο η τελευταία είσοδος είναι στις 16:00. 

Με το εισιτήριο σας (όποιο και αν επιλέξετε) έχετε πρόσβαση στο πάρκο για μια ολόκληρη ημέρα!

Το Dinosauria Park αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για περιπέτεια και διασκέδαση για όλες τις ηλικίες! Μέσα στο πάρκο θα βρείτε ποικίλες δραστηριότητες που θα κρατήσουν απασχολημένους μικρούς και μεγάλους!

Oι τετράποδοι φίλοι μας θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στην τσάντα μεταφοράς τους καθ’ όλη την επίσκεψη σας στο Dinosauria Park.

Δεν χρειάζεται να κρατάτε τίποτα μαζί σας, ωστόσο συνιστούμε την χρήση αντηλιακού και καπέλου για τον ήλιο. Επιπλέον λόγω των σκαμμάτων με την άμμο που υπάρχουν στον χώρο πολύ γονείς επιλέγουν να έχουν μαζί τους κάποιο πετσετάκι ή σαγιονάρες για τα παιδιά.

Στον πάρκο λειτουργεί εστιατόριο – καφετέρια!

Όχι! Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας και απο την ρεσεψιόν του πάρκου!

Η Οικογενειακή κάρτα των Discover Parks μπορεί να εκδοθεί μετά την πρώτη σας επίσκεψη δωρεάν. Είναι δική σας σε μόλις 2 λεπτά και σας προσφέρει -50% σε ΟΛΑ τα εισιτήρια του Dinosauria Park και του Planet Crete για όλη την οικογένεια σε κάθε επόμενη επίσκεψη σας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Παλιά Αμερικάνικη Βάση, Γούρνες Ηράκλειο ΤΚ 71500

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

SOCIAL MEDIA

DISCOVER LOGO black
TC_2023_L_KNOCKOUT (2) οκ
Travel logo white
2022