ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ;

Είσαι εκπαιδευτικός και ενδιαφέρεσαι να επισκεφθείς το πάρκο μας με την τάξη σου;
ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες των παιδιών! Το πρόγραμμα μας μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά απο 3 ετών!

Δηλώνοντας συμμετοχή στο πρόγραμμα, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τις πληροφορίες που θα αποκτήσουν για την ανακάλυψη των κυρίαρχών της Γης μέσα από την ξενάγηση στο καταπράσινο πάρκο και να διασκεδάσουν με τα διαδραστικά παιχνίδια που υπάρχουν σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία του πάρκου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε αναλυτικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί περίπου 60 λεπτά. Στη συνέχεια υπάρχει ελεύθερο παιχνίδι στον πιστοποιημένο παιδότοπο μας για όση ώρα εσείς θέλετε!

Οι μαθητές παρακολουθούν  το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε ομάδες, έτσι είναι δυνατόν να μας επισκεφθούν πολλά τμήματα την ίδια ημέρα!

Στον χώρο υπάρχει αναψυκτήριο και υπάρχει η δυνατότητα γεύματος ή πρωινού κατόπιν συνενόησης.

Μετά το πέρας της εκπαιδευτικής ξενάγησης υπάρχει ελεύθερος χρόνος όπου οι μαθητές έως 12 ετών μπορούν να διασκεδάσουν με ασφάλεια στον πιστοποιημένο παιδότοπο μας υπο την επίβλεψη των εκπαιδευτικών τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Παλιά Αμερικάνικη Βάση, Γούρνες Ηράκλειο ΤΚ 71500

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

SOCIAL MEDIA

Copyright © 2022 Dinosauria Park |